Welkom bij Bruin Café op Wielen!
Huur een ijskar, mobiel cafe of mobiele bar

Mobiel café voor uw bedrijfsfeest

U organiseert een bedrijfsfeest, vrijdagmiddagborrel of jubileum op eigen locatie. Daar komt veel bij kijken. Regelen van een bar, entertainment, catering en misschien zelfs bediening is een tijdrovende klus. Bruin Café op Wielen heeft twee mobiele bars beschikbaar voor uw bedrijfsfeest en zorgt voor bediening. Zoekt u ook catering passend bij uw bedrijfsfeest of evenement? We kunnen putten uit een groot netwerk van foodtrucks met een keuze variërend van varken aan het spit, pulled chicken tot baristakoffie en cocktails.

Bedrijfsfeest of jubileum op locatie

Er zijn genoeg redenen te bedenken voor een bedrijfsfeest. Afscheid van een gewaardeerde collega, bedrijfsjubileum, nieuw product of gewoon een vrijdagmiddagborrel. Hoe klein of groot uw bedrijf ook is, met de mobiele bars van Bruin Café op wielen is er altijd een concept dat past voor u én uw gasten of dat nou collega's of klanten zijn. Heeft u een groot eigen terrein of loods waar u het feest organiseert dan spaart u kosten uit voor de locatiehuur en kunt u extra uitpakken met sfeer en aankleding van de locatie.

Tips voor het organiseren van een bedrijfsfeest op eigen locatie

1. Wie zijn uw gasten? Organiseert u een bedrijfsfeest voor collega's, klanten of voor collega's en familie? Iedere groep heeft andere verwachtingen en u heeft wellicht ook andere doelen met het organiseren van het bedrijfsfeest op uw locatie. Wilt u dat klanten u beter leren kennen? Zorg er dan voor dat ze makkelijk kunnen mengen met uw medewerkers en ergens over kunnen praten. Bijvoorbeeld een leuke act, band of eye-catcher of attractie.

2. Zorg voor entertainment. Organiseert u een vrijmibo, dan is het vaak al genoeg om een leuke playlist op te zetten om voor een ontspannen sfeer te zorgen. Organiseert u een bedrijfsfeest of klantendag dan kunt u overwegen een live-act of attractie in te huren. Denk aan een band op uw bedrijfsfeest, een goochelaar, sketchartiest of entertainment voor de kinderen. Collega's en klanten zullen zich makkelijk vermaken en de sfeer is goed.

3. Een gezellige mobiele bar zorgt voor sfeer. Zoals een bruin café in de binnenstad sfeer ademt, kan een mobiele bar datzelfde effect bereiken op úw locatie. De sfeer die u neerzet is een belangrijke factor of uw evenement, hoe klein of groot, een succes is. Een mobiele bar in bruin café-stijl zorgt voor de nodige sfeer. Hang leuke verlichting op, zorg voor een hapje en muzikale omlijsting en je feest is gegarandeerd een succes.


Bruin Café op Wielen zorgt er graag samen met u voor dat uw evenement of feest op locatie een groot succes wordt. Met twee mobiele bars en een ijswagen is al menig evenement ondersteund en georganiseerd. Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden. Neem een kijkje bij onze mobiele cafés.

 
 
 
E-mailen
Bellen