Welkom bij Bruin Café op Wielen!
Huur een ijskar, mobiel cafe of mobiele bar

Huur een mobiele bar voor uw feest of partij!

We verzorgen de mobiele bars voor uw bedrijfsfeest, verjaardag of feest thuis. De 3 mobiele bars, mobiel bruin café ’T Kleine Verschil, mobiele bar “de Roezemoes”, en ijskar “Rolleke Bolleke” zijn
verschillende mobiele bars met een eigen karakter maar kunnen ook samen worden ingezet voor grotere bedrijfsfeesten, partijen en bijvoorbeeld bruiloften.

Mobiele bar huren voor bedrijfsfeest

U wilt een bedrijfsfeest of bedrijfsborrel organiseren vanwege een jubileum, maar geen locatie huren en gewoon op eigen terrein een feest organiseren met een sfeervolle bar? Dan zijn de bars van Bruin Café op Wielen de perfecte oplossing. U huurt de mobiele bar inclusief personeel en de sfeer is gegarandeerd. Bekijk alle mogelijkheden voor uw bedrijfsfeest hier.

Bedrijfsfeest organiseren

Bruin Café op Wielen organiseert al enkele jaren het foodtruckfestival Hap & Tap op Wielen in Hoeven, Noord-Brabant. Heeft u er al eens aan gedacht een foodtruckfestival te organiseren voor uw collega’s en medewerkers? We organiseren graag een leuk bedrijfsfestival voor u met foodtrucks, mobiele bars en entertainment voor jong én oud!

Ruim 5 jaar ervaring met bedrijfsfeesten, foodtruckfestivals en feestjes

Bruin Café op Wielen bestaat ruim 5 jaar en heeft menig bedrijfsfeest, bruiloft en verjaardag van een sfeervolle bar voorzien. Benieuwd hoe een feest of borrel met de mobiele bars van Bruin Café op Wielen er uit ziet? Bekijk de sfeerimpressies van deze feestjes!

Mobiele bar huren

Het huren van een compleet verzorgde bar of ijskar hoeft helemaal niet duur te zijn! Heeft u zelf een prachtige of handige locatie dan zijn de kosten voor een mobiele bar met personeel, bier, fris en wijn te overzien. Voor de mobiele bar en het mobiele bruin café zijn speciale feest- en borrelarrangementen mogelijk. De ijskar kan al vanaf … gereserveerd worden. Bekijk de prijzen voor het huren van een mobiele bar. 

 
 
 
E-mailen
Bellen